Dekadensen är över

Nu är det dags att ta sig i kragen och komma igång med träningen på allvar igen. Glädjen efter Stockholm Marathon har inte släppt så motivationen är på topp vilket känns riktigt bra för nu ska här tränas hårt. Höstens stora mål är Berlin marathon den 26 september.

Planen är att lyckas snitta fyra minuter per kilometer hela distansen vilket ger en sluttid på 2:48:47. Det kommer krävas disciplin och mycket träning för min del men som sagt var är motivation på topp för tillfället. Det som kan ställa till det är semestertider och resor men jag hoppas få till alla de pass jag vill ha.

Det är 14v kvar till Berlin marathon vilket innebär att jag bör hinna med 10 stycken långpass (längre än 2:30 alternativt 30km) och drygt 20 kvalitetpass (intervaller och snabbdistans). Som krydda på moset kommer jag även springa två halvmaror (ett i Cambridge den 18 juli och stockholm halvmarathon 11 september) och förhoppningsvis ta mig under 1:20 som en bonus.

Jag hoppas snitta runt 9-10 mil i veckan fram till Berlin så förhoppningsvis ska jag ha runt 120 mil i benen när jag står på startlinjen den 26:e september.

Jag ska försöka hålla en lite dagbok över hur träningen går här på bloggen som extra motivation. Dags att köra igång!

En reaktion på ”Dekadensen är över

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s